Social

Mii de oameni pe străzile din Târgu Jiu

Au fost mii de oameni sâmbătă seara pe străzile din Municipiul Târgu Jiu pe care a avut loc procesiunea dedicată Sfinților Împărați Constantin și Elena, ocrotitorii municipiului Târgu Jiu.

La evenimentul, programat cu ocazia Sfinților Împărați Constantin și Elena, au luat parte 200 de preoți care au condus procesiunea dedicată ocrotitorilor municipiului Târgu Jiu. 

Aceștia au fost urmați de mii de cetățeni din Târgu Jiu, la fel ca în fiecare an. S-a plecat din fața Bisericii Sfinții Împărați Constantin și Elena, traseul pe Bulevardul Unirii – Bulevardul Constantin Brâncuși – Piața Prefecturii, acolo unde a avut loc un concert de muzică religioasă.

„Câteva mii de persoane s-au alăturat procesiunii religioase dedicate Sfinților Împărați Constantin și Elena, patronii spirituali ai orașului nostru. 

Vă mulțumim pentru participarea la acest eveniment special și, cu ocazia Zilelor Municipiului Târgu Jiu, vă urăm, din inimă, un sincer La mulți ani!", le-a urmat primarul Marcel Romanescu celor prezenți la eveniment și tuturor cetățenilor orașului.

Pe scena amplasată în Piața Prefecturii a urcat cunoscuta interpretă Mariana Anghel, alături de Grupul cameral instrumental „Cantores” – dirijor Petrișor Varga, Grupul vocal „Anghelos” – dirijor Traian Stoiță și soliștii Marcel Anghel, Adriana Anghel și Ioana Brad.

 

 

 

Vizualizări: 2,365

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: