Social

Primăria caută contabil

Primăria comunei gorjene Stoina anunță organizarea concursului de recrutare pentru ocuparea unei funcţii publice de execuţie vacante de consilier.


Postul vacant de consilier, clasa I, grad superior, este în cadrul compartimentului Contabilitate din cadrul Primăriei Stoina.

Participanții la concurs trebuie să îndeplinească următoarele condiții: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ramura științe economice, domeniul contabilitate, economie, știinţe economice sau știinţe sociale.

Vechimea minimă în specialitatea studiilor trebuie să fie de 7 ani. Se cer, de asemenea competenţe IT: cunoştinţe Operare, Concepte de bază ale tehnologiei informaţiei, în cadrul probei scrise, nivel mediu și  cunoștințe de limba engleză, în cadrul probei interviu, nivel de baza.

Perioada de depunere a dosarelor se încheie pe data de 06.06.2023.
Data de susținere a probei scrise va fi data de 19.06.2023, ora 10:00, iar data și ora probei de interviu se vor afișa pe site-ul instituției care organizează concursul odată cu afișarea rezultatelor probei scrise.

Vizualizări: 808

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: