Social

Are două drumuri urgent de reabilitat

Primăria comunei gorjene Bălănești are în plan reabilitarea a două drumuri comunale. Este vorba de DC 15 Ohaba-Blidari pentru care se reface documentația realizată în 2019, dar pentru care nu s-a găsit finanțare până acum, dar și de drumul comunal DC 5 Voiteștii din Deal, distrus de alunecări de teren.

”Refacem documentația pentru DC15 Ohaba-Blodari, unde trebuie să actualizăm toate documentele și avizele. Dosarul este realizat în anul 2019 și proiectul l-am depus în 2020 când am primit finanțare pentru parte din drum. Ar mai fi doi kilometri de asfaltat și am revenit cu o solicitare la Compania Națională de Investiții, să ne dea fondurile necesare pentru continuarea lucrării. Drumul este într-o avansată stare de degradare și necesită reparații de urgență”, a spus primarul Ovidiu Pungan.

Urgentă este și asfaltarea drumului comunal din Voiteștii din Deal, acolo unde alunecările de teren au distrus carosabilul reabilitat în urmă cu 10 ani.

”O parte din acest drum a fost reabilitat în 2008-2012, iar lucrările au continuat în 2014 când am venit eu la primărie și am terminat drumul de asfaltat. Din cauză că în zonă au fost multe alunecări de teren, drumul acesta s-a deteriorat”, a mai adăugat primarul din Bălănești.

Acest drum face legătura cu localitatea învecinată Mușetești.

Vizualizări: 457

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: