Social

Olimpicii gorjeni, premiați în ședință festivă a Consiliului Local

Elevii cu rezultate extraordinare la olimpiadele și concursurile școlare din acest an au fost premiați vineri de Primăria Târgu Jiu în cadrul unei ședințe festive.

Este vorba despre 72 de elevi care au obținut în acest an școlar rezultate remarcabile la fazele naționale ale olimpiadelor și concursurilor școlare la care au participat. Aceștia au fost premiați de autoritățile locale vineri, în cadrul Ședinței Festive a Consiliului Local Târgu Jiu. „O ceremonie prin care prețuim excelența, această festivitate de premiere este menită să încurajeze performanța în rândul elevilor din municipiul nostru. Cu fiecare an în care i-am premiat și promovat pe olimpici, numărul acestora a crescut considerabil. Nici cadrele didactice care îi pregătesc pe acești tineri nu au fost uitate pentru că munca lor a contribuit foarte mult la rezultatele de excepție obținute de tinerii noștri”, a precizat primarul Marcel Romanescu la aceste festivități.

La sfârșitul acestui an, va urma o a doua ceremonie pentru cei care vor obține asemenea rezultate la concursurile ce sunt încă în desfășurare sau care vor avea loc până atunci.

Vizualizări: 891

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: