Actualitate

Cere noi angajări la Complexul Energetic Oltenia 

Liderii de sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia se plâng în continuare de lipsa de personal de la producătorul de energie.

Reprezentanții salariaților cer să fie angajate persoane cel puțin până în anul 2032, atunci când grupurile energetice ar urma să fie scoase din uz definitiv. Cât despre reangajarea în cadrul companiei a pensionarilor, Boby Munteanu anunță că și-ar dori să fie înregimentați la CE Oltenia oameni care și-au depus cereri de angajare în ultimii ani.

„Eu am tot solicitat, înțeleg că este un Plan de Restructurare în lucru însă nu ne-am asumat noi așa ceva. În Complexul Energetic Oltenia trebuie făcute angajări, este o lipsă de personal. Avem 3000 de cereri de angajări și am avea de unde să facem angajări, nu știu exact numărul de personal care trebuie angajat, dar e clar că există această problemă. S-a văzut acest lucru și prin faptul că au fost angajați pensionari, i-au dus tablotari și pe alte posturi deficitare. Mai bine să facă angajări și le faci contract cât o să țină grupurile”, spune Boby Munteanu, lider Cartel ALFA Gorj.

Munteanu cere ca și celor 1800 de angajați care au contracte pe perioadă determinată să le fie făcute contracte până în anul 2032. „Și cu cei 1800 de angajați pe perioadă determinată nu este normal să le tot prelungești câte șase luni. Să le facă contracte până în 2032, dacă atât o să mai țină grupurile”, a mai precizat Munteanu.

 

Vizualizări: 3,736

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: