Social

Cadou spectaculos pentru târgujieni de Zilele Municipiului Târgu Jiu!

Când puțini se mai așteptau la o altă surpriză din partea echipei feminine de handbal a CSM Târgu Jiu, fetele au reușit să le facă un frumos cadou târgujienilor și să joace finala Cupei României la handbal feminin chiar în ultima zi a sărbătorilor dedicate Municipiului Târgu Jiu.

CSM Târgu Jiu a fost deja revelația sezonului din Liga Florilor, acolo unde a avut un parcurs neașteptat de bun și nu a avut emoții deși era o echipă nou promovată, aflată la primul sezon din istoria clubului în prima ligă a României. Dar, trecând peste problemele de lot cu care s-a confruntat echipa pe final de sezon, peste bugetul subțirel comparabil cu cel al gigantului cu care vor juca finala Cupei României, handbalistele au arătat că se poate și cu multă ambiție și dăruire să se ajungă acolo unde alții ajung cu investiții majore, de milioane de euro. 

CSM Târgu Jiu a trecut de o echipă de top a Ligii Florilor, Gloria Bistrița, în semifinala Cupei României, și va juca duminică în finală, contra celor de la CSM București.

La Bistrița gorjencele și-au depășit condiția și au scris istorie, dar cel mai important, au făcut un cadou neașteptat târgujienilor cu ocazia zilelor orașului și ar merita ca finala să fie urmărită live pe scenele amplasate la Zilele Municipiului Târgu Jiu. 

„SUNTEM ÎN FINALA CUPEI ROMÂNIEI ȘI ÎN CUPELE EUROPENE! 

CSM Târgu Jiu învinge Gloria Bistrița cu 29-27 într-un meci incredibil și mâine fetele vor juca finala la ora 17:30!  

Încă un meci câștigat împotriva unei echipe cu experiență și cu un buget mult peste cel al CSM! Felicitări fetelor! Felicitări antrenorilor Liviu Andrieș și Bogdan Enache! Felicitări conducerii acestui club minunat care face istorie la Târgu Jiu! Hai, CSM!”, au fost cuvintele transmise handbalistelor de primarul Municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

Vizualizări: 1,546

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: