Social

Performanța handbalistelor i-a făcut mândri pe gorjeni

Semifinala Cupei României dintre Gloria Bistrița și CSM Târgu Jiu și calificarea în premieră în finala Cupei României i-a făcut mândri pe gorjeni de performanța jucătoarelor.

De mai bine de zece ani, de când Pandurii Târgu Jiu ajungea în grupele Europa League, gorjenii nu s-au mai bucurat de o performanță atât de mare a unei echipe de club. Acum, echipa de handbal feminin a CSM Târgu Jiu a reușit să se califica în finala cupei și va juca duminică cu trofeul pe masă. Performanța fetelor a entuziasmat sute de gorjeni care s-au arătat mândri de reușita extraordinară. 

„Sărut mâna fetelor! De când nu mai vărsasem lacrimi de fericire! Vă mulțumesc și mă înclin în fața voastră! Pentru sezonul abia încheiat m-am asigurat să am, împreună cu nevasta, abonamentele nr. 1 și 2 la meciurile voastre! Pentru că am sperat… Am avut încredere în voi! Vă mulțumim, vă iubim și vă admirăm! Sunteți superbe!”, a scris poate cel mai înfocat suporter al echipei de handbal, Doru Crăete care are cuvinte de laudă și pentru staff și conducere: „Istorie! Asta ați scris azi: istorie! Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a îngăduit să trăiesc o astfel de zi! Toți, de la jucătoare, staf, până la susținători, meritați felicitări, dar să dăm Cezarului ce-i al Cezarului: fără implicarea la cote maximale a primarului Marcel Laurențiu Romanescu această minune nu ar fi avut loc!”

Sute de mesaje de la suporteri au curs pe pagina clubului sau pe alte pagini ale susținătorilor, după cum s-a și văzut la meciuri, extrem de numeroși și de atașați de echipă. „Suntem mândri de voi!”, a fost mesajul cel mai des întâlnit alături de urările de succes la meciul din finală.

„FELICITĂRI, fetelor și tuturor celor implicați! Multă baftă în finală! Tot orașul este alături de voi!”, „Felicitări! Din punctul meu de vedere rezultatul acesta este cea mai mare surpriză din Cupa României”, „Felicitări fetelor! Un meci absolut nebun și trăit la intensitate maximă!”, „Felicitări pentru rezultatul obținut și baftă pe mâine! Nimic nu e imposibil!”, „Am scăpat de complexul ultimelor minute! Mulțumim pentru bucuria pe care ne-ați făcut-o!” sau „Felicitări! Sunteți minunate! Sunteți mândria noastră! Vă mulțumim că ne faceți fericiți voi și tot staff-ul și conducerea”, sunt doar o mică parte din mesajele transmise de gorjeni dar nu au lipsit nici mesajele de la suporterii adversarelor: „Felicitări de la un suporter bistrițean, când crezi dai totul pe teren sportul te răsplătește mai ales când adversarul se vede jucând finala deja cu CSM BUCUREȘTI de la tragerea la sorți” sau „Tot de la Bistrița, felicitări Târgu Jiu! Ați meritat victoria de astăzi! Mult succes pentru mâine! Să jucați cu încredere și cu sufletul!”

Vizualizări: 975

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: