Eveniment

Șoferul începător care a făcut "liniuțe" pe centură a rămas pieton

Tânărul de 18 ani care a intrat cu mașina într-un parapete pe șantierul centurii municipiului Târgu Jiu a rămas fără permis. El ar fi făcut "liniuțe" pe soseaua încă închisă circulației, dar a pierdut controlul direcției și a ajuns în parapete. A fost rănit atât el, cât și un alt adolescent de 17 ani, care era pasager în mașină. 

 

 

Șoferul avea permisul de aproape două luni. Acum a rămas pieton. De asemenea, polițiștii au deschis un dosar penal după accident.

 

 

"Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că un bărbat, în vârstă de 18 ani, din comuna Schela, în timp ce conducea un autoturism, a pătruns pe varianta ocolitoare a municipiului Târgu Jiu, drum închis circulației, semnalizat cu indicator corespunzător, iar la ieșirea spre localitatea Drobeta Turnu Severin, a continuat deplasarea spre orașul Rovinari, intrând în coliziune cu un parapet montat pe banda de deplasare.

 

În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto și a unui pasager, în vârstă de 17 ani, din Târgu Jiu, care ulterior s-au prezentat la spital cu mijloace proprii.

 

Conducătorul auto deținea permis de conducere corespunzător și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice", transmite Poliția.

Vizualizări: 979

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: