Eveniment

Șoferi cu dosare penale

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier au depistat, în noaptea de 2/3 aprilie,  un tânăr de 24 de ani, din comuna Drăguțești, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Victoriei din Târgu Jiu, având o concentraţie de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost condus la spital, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

De asemenea, tot noaptea trecută, polițiști din cadrul Poliţiei Oraşului Turceni au identificat în trafic un bărbat de 58 de ani, din municipiul Alexandria, județul Teleorman, în timp ce conducea o autoutilitară, pe DN 66 Cursaru, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit că acesta figurează cu dreptul de a conduce suspendat.

Polițiștii rutieri au efectuat testarea coducătorului auto cu aparatul etilometru, rezultând o concentrație de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Teleormăneanul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fiindu-i, totodată, suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

 

Vizualizări: 560

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: