Politică

S-a supărat ca văcarul pe sat

Totul până la bani! Primarii liberali care au anunțat că nu vor mai candida din parte PNL, anul viitor, și vor trece la PSD au fost tăiați de la „porția” de bani la alocarea sumelor din Fondul de rezervă.

Mai exact, la Arcani, Novaci sau Turcinești, în primă fază, nu va ajunge niciun leu. Se vede de la o poștă că s-a dorit să fie puși cumva la punct primarii care au anunțat că pleacă din PNL ținând cont că banii vin din Fondul de rezervă aflat la dispoziția guvernului și lista cu primăriile a fost făcută de ministrul Dezvoltării, care e condus de PNL. Automat, senatorul Ion Iordache pare că a vrut să le dea o lecție edililor care au anunțat deja public că nu vor mai candida din partea PNL la alegerile de anul viitor.

„Nu mi se pare normal ca Arcani, Novaci sau Turcinești, acele primării unde primarii și-au anunțat candidatura din partea Partidului Social Democrat să nu primească niciun leu. A fost o alocare în funcție de solicitări. Nu știu cum s-a repartizat, cum au fost trimiși banii. Lucrurile se vor așeza. Va fi o repartizare corectă și vor urma și altele. Nu se încheie totul aici”, a declarat liderul PSD Gorj, la un post local de radio.

Atât Dumitru Leuștean, cât și Dumitru Modrea ori Dan Coiculescu sunt primari liberali în acte, dar vor candida sub sigla PSD. Întrebat dacă primarii au fost pedepsiți că și-au anunțat plecarea din PNL, Weber a răspuns: „Nu pot să mă exprim eu, Doamne, ferește! Concluziile le trage oricine”.

Era o vorbă: S-a supărat ca văcarul pe sat. I se potrivește mănușă senatorului Ion Iordache. Problema e că supărarea ar putea fi doar spre propria pagubă.

Vizualizări: 1,304

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: