Eveniment

Șofer vitezoman, la doar 20 de ani

Un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost înregistrat de aparatul radar în timp ce conducea cu 184 de kilometri pe oră pe un drum naţional din judeţul Dolj, poliţiştii suspendându-i dreptul de a conduce pentru 120 de zile.

 

Autoturismul condus de tânărul de 20 de ani, din comuna Bratovoieşti, a fost înregistrat de aparatul radar pe D.N. 55, în afara localităţii Rojişte, cu viteza de 184 km/h. 


„Acesta a fost sancţionat contravenţional, conform prevederilor O.U.G. nr.195/2002 Rep., fiind dispusă şi măsura complementară de suspendarea exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 120 de zile”, informează, sâmbătă, IPJ Dolj.
  
  
În acest weekend, în zilele de vineri şi sâmbătă, poliţiştii rutieri doljeni au aplicat 178 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 55.000 de lei. Dintre acestea, 87 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimul legal de viteză, 3 pentru conducerea unui vehicul având o concentraţie alcoolică mai mică de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat şi 88 pentru alte abateri.

Vizualizări: 2,164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: