Eveniment

Săpunaru, scandal după meciul pierdut la Târgu Jiu

U Craiova 1948 a reușit să câștige la limită, 1-0, confruntarea cu liderul Superligii, Rapid, disputată la Târgu Jiu. 

A fost un meci plin de tensiuni atât pe teren, cât și în tribune. În plus, la finalul partidei, în zona vestiarelor tensiunile au continuat și spiritele s-au încins. 

Săpunaru a fost implicat într-un scandal în drumul spre vestiare. Au intervenit jandarmii și la vestiare pentru a-i calma pe jucători ca lucrurile să nu gegenereze.

Adrian Mititelu a explicat de la ce a pornit scandalul între jucători. "Am fost informat că acest Sapunaru fugea după un anume suporter, pe nume Poștașu. Eu nu vă confirm, eu vă transmit ce mi s-a spus. N-a făcut nimeni nimic, eu am vrut să previn accidentul. Acel meleu era format 70-80% din bodyguarzii lui Rapid. Dacă nu era amicul meu, probabil că Sapunaru îl omora. O spun la figurat. Nu l-a luat nimeni de gât pe Săpunaru, nu știu ce imagini ați văzut. Erau mai multe persoane acolo, se străduiau să nu se întâmple ceva. Dar pe amicul meu l-au băgat în colț și l-au înghesuit acolo. Când să plec, m-am trezit că începe iureșul, pe care tocmai vi l-am povestit. Ce naiba, Săpunaru e arhicunoscut, are momente frecvente când explodează, după aia îi pare rău", a explicat Mititelu, potrivit Digisport.

Cristi Săpunaru s-a și certat cu jandarmii, reproșându-le faptul că au dat cu gaze lacrimogene și au fost afectați și fotbaliștii, care nu mai puteau să respire și au fost nevoiți să își acopere nasul cu tricoul.

Ulterior, Cristi Săpunaru a făcut scandal și la vestiare și a lovit cu pumnul o persoană aflată în acea zonă. Căpitanul Rapidului a fost ținut să se calmeze, însă acesta a scăpat din strânsoarea respectivului și a continuat scandalul.

Unicul gol al meciului din Craiova a fost marcat Sidibe după pasa lui Gabi Iancu. Reușita fost validată cu ajutorul VAR după ce inițial arbitrul a anulat golul pe motiv de ofsaid.

Vizualizări: 2,334

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: