Eveniment

Mutu, la spitalul din Târgu Jiu

Antrenorul echipei Rapid București, Adrian Mutu, s-a prezentat sâmbătă dimineața la spitalul din Târgu Jiu, la Urgențe.

Spitalul a confirmat că antrenorul a fost la spital însoțit de medicul echipei, a fost consultat, dar că nu i s-a recomandat internarea. Antrenorul acuza dureri abdominale.

Echipa lui Adrian Mutu are meci în această seară, pe stadionul din Târgu Jiu, cu FCU Craiova.

Potrivit celor de la Orangesport, antrenorul giuleștenilor a ales să meargă la Spital după ce medicii s-au temut că acesta ar fi suferit o criză de apendicită. 

Ajuns la Urgențe însoțit și de de doctorul de la Rapid, Mutu a fost consultat și a decis să plece, fiind escortat de jandarmi, asta după ce medicul Rapidului i-a recomandat să nu rămână la spital.

actualizare: Antrenorul Rapidului, Adrian Mutu, a fost operat la Spitalul Floreasca, din Capitală. Inițial, Adrian Mutu a fost la spitalul din Târgu Jiu, dar a plecat de acolo și a fost adus în București, acolo unde a fost operat, din primele informații, de apendicită.

 
”Adrian Mutu a fost operat cu succes și îi va susține pe băieți de pe patul de spital! Antrenorul nostru a suferit o intervenție chirurgicală, în urma unei crize de apendicită acută. Îi mulțumim domnului doctor Constantin Oprescu și tuturor celor care l-au îngrijit la Spitalul De Urgență Floreasca Din Capitală! Multă sănătate, Mister! Recuperare ușoară și te așteptăm cât mai rapid alături de noi!”, arată un comunicat oficial al FC Rapid.

Vizualizări: 8,697

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: