Actualitate

Sindicatul lui Mitrescu ar putea pleca din FNME. Încă un deces la Roșia!

Sindicatul Energia Rovinari, care are sute de membri, ar putea pleca din Federația Națională Mine Energie, după ce președintele acesteia i-a atacat pe oamenii care protestează de cinci săptămâni la Târgu Jiu, pentru a cerere reducerea vârstei de pensionare a salariaților din Complexul Energetic Oltenia.

Potrivit lui Mitrescu, forul de conducere al sindicatului va decide dacă se va afilia la o altă federație care să aibă reprezentativitate la nivel național.

Mitrescu i-a reproșat direct lui Dumitru Pîrvulescu, președintele FNME, că a ajuns o trompetă a administrației și a politicului. Acesta a spus că Pîrvulescu a dat dovadă de nesimțire crasă când a spus că rata decesului în CE Oltenia este aceeași ca peste tot în țară, deși anual mor zeci de oameni de diferite boli.

Chiar miercuri dimineață s-a înregistrat decesul unui miner de 53 de ani de la Cariera Roșia, mașinist. Oamenii spun că i-a venit rău după ce a ieșit din schimbul trei, dar administrația susține că salariatul avea Covid și a murit la spital.

Vizualizări: 2,814

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: