Eveniment

Șofer strivit de mașina căzută de la 15 metri

Un accident mortal a avut loc în localitatea Ponoară unde o mașină de teren s-a răsturnat pe serpentine și a căzut 15 metri în gol șoferul fiind prins sub vehicul.

Accidentul a avut loc pe o porțiune cu serpentine din localitatea Ponoară acolo unde, într-o curbă, o mașină a părăsit șoseaua, s-a răsturnat și a căzut circa 15 metri în gol. Victima a rămas blocată sub un autoturism, fiind extrasă de echipajele de pompieri ale ISU Crișana. „Un apelant al numărului unic 112 sesiza producerea unui accident rutier pe raza localității Ponoară, comuna Bratca, eveniment în urma căruia șoferul unui autoturism de teren a rămas blocat sub mașină” - a transmis lt. col. Camelia Roșca de la ISU Crișana.

La fața locului au fost mobilizate de urgență, trei echipaje de pompieri militari din cadrul Stației Aleșd, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de lucru cu apă și spumă și cu ambulanța SMURD a subunității, precum și elicopterul SMURD. „Echipajul de descarcerare a acționat pentru extragerea victimei prinse sub autovehicul, predând-o echipajelor SMURD. Din nefericire, bărbatul prezenta leziuni incompatibile cu viața, medicul declarând decesul acestuia”, se mai arată în informarea reprezentantei ISU Crișana.

Și Poliția Bihor a transmis o informare privind tragedia precizând că se efectuează cercetarea la fața locului pentru stabilirea cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Vizualizări: 2,309

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: