Actualitate

Sindicalist: CEO nu poate să fie salvat de liderii de sindicat! Ei fugeau după Virgil Popescu la ziua lui!

Nicu Bunoaica continuă să-i atace pe liderii de sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia. Sindicalistul din zona Motrului este dezamăgit de cât de repede s-au vândut unii dintre colegii lui din lumea sindicală și le transmite angajaților companiei energetice să-și ia gândul de la faptul că liderii se luptă cu adevărat pentru această entitate.

Bunoaica anunță că a discutat cu anumite persoane din cadrul Ministerului Energiei și Sebastian Burduja își va pierde postul de ministru, în locul lui urmând a fi instalat Virgil Popescu.

„Nu liderii de sindicat pot să salveze această companie, ci guvernanții. Liderii de sindicat puteau să facă acest lucru, însă acum este foarte târziu pentru liderii de sindicat. Fugeau după Virgil Popescu, om care are afaceri cu cei de la OMV, care are stații PECO, care are rude pe la OMV și se duceau la ziua lui de naștere marii lideri de sindicat și anumiți directori. Eu știu că o să-l schimbe pe Burduja și o să vină tot Virgil Popescu la Ministerul Energiei”, a declarat liderul de sindicat, Nicu Bunoaica.

 

Vizualizări: 2,033

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: