Actualitate

Se aduc pensionari în cariere și termocentrale. Salariat CEO, către șefii companiei: Plecați acasă!

Pensionările au lăsat goale posturile cheie din carierele și termocentralele CEO. Celor rămași li se amână concediile și nici nu mai reușesc să-și recupereze zecile de ore suplimentare.

Sunt chemați pensionari care să descurce situațiile dificile, pentru că cei care au rămas sunt depășiți de situație. Unii lideri de sindicat anunță noi angajări, însă acest lucru nu rezolvă problema periculoasă a lipsei de personal, mai ales că cei care ar putea fi angajați sunt neavizați și n-au pregătirea necesară.

 

 

”De ce nu spun adevărul, că aduc pensionari, că nu au personal să funcționeze, cheamă oamenii mai devreme din concedii, sau le amână concediile.

Nu mai vorbim că sunt oameni care au zeci de ore suplimentare pe care nu pot lua recuperare. Dacă erau buni organizatori și dacă acele angajări nu erau doar politic, puteau aduce oameni capabili să învețe cu pregătiri pe profil ,nu cu diplome cumpărate și pregătire zero,și rezultatul era altul.

Dar atâta timp cât conducerea e una egală cu zero ca specialitate și se lasă mințită de sindicate, la ce rezultat să te aștepți?”, a scris unul dintre salariații CEO pe pagina dedicată minerilor și energeticienilor.

 

Un alt salariat i-a trimis acasă pe cei care conduc compania: ”Dacă nu ați pregătit oameni care să preia din mers locurile cu grad de risc ridicat, puteți pleca acasă. Sunteți niște incompetenți care ați distrus această companie”. 

 

La poarta CEO bat 3.000 de cereri de angajare, dar nici până în prezent administrația n-a dat curs dosarelor, cu atât mai puțin să-i ”școlească” pe eventualii nou-veniți.  

 

Vizualizări: 5,693

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: