Eveniment

Și-a ucis concubina și apoi s-a spânzurat 

Scene horror în curtea unei case din județul Caraș-Severin au fost descoperite miercuri de polițiștii care au găsit două cadavre.

În curtea unei case din localitatea Fârliug, judeţul Caraş-Severin, a fost descoperit mai întâi cadavrul unei femei iar concubinul ei a fost găsit spânzurat în gospodărie.  Femeia se afla într-o baltă de sânge, alături de ea fiind un obiect cu care fusese lovită, iar la mică distanță se afla bărbatul care se spânzurase. 

Nu se cunosc încă circumstanțele producerii evenimentelor dar se presupune că a fost vorba de o crimă, urmată de sinucidere. „În jurul orei 14.10, poliţişti de la Poliţia Municipiului Reşiţa au fost sesizaţi despre faptul că în curtea unei case din comuna Fârliug o femeie a fost găsită decedată, în aceeaşi gospodărie fiind găsit spânzurat şi concubinul acesteia”, a transmis, miercuri, IPJ Caraş-Severin.

O echipă operativă din cadrul inspectoratului de poliție şi un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin s-au deplasat la faţa locului pentru cercetare.

 

Vizualizări: 1,426

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: