Ultima oră

Minori rătăciți seara, în pădure

Salvamontiştii din Voineasa intervin sâmbătă seara pentru căutarea a doi minori rătăciţi prin pădure, după ce au părăsit zona amenajată a pârtiei de schi.

''Acţiune în derulare a salvamontiştilor din cadrul Serviciului Salvamont Voineasa pentru căutarea a doi minori rătăciţi prin pădure după ce au părăsit zona amenajată a pârtiei de schi'', informează Salvamont România, pe pagina de Facebook.

Potrivit sursei citate, se speră ca identificarea locului celor doi copii să fie făcută cât mai repede întrucât s-a lăsat întunericul şi temperaturile încep să scadă foarte mult. 

actualizare: Salvamontiștii au ajuns la cei doi copii, doua fete de 9 respectiv 11 ani , care sunt în regula si nu au probleme medicale. "Zona este deosebit de accidentată, zăpada este foarte mare, foarte mulți copaci doborati de vânt, elemente pe care le analizează și de care vor tine cont salvamontiștii în alegerea caii de întoarcere astfel încât acțiunea sa se desfășoare în deplina siguranța. Trebuie apreciat comportamentul celor doi copii, si-au păstrat cumpătul, au anunțat când au simțit ca sunt probleme și au rămas împreună pana la sosirea salvamontiștilor", a mai transmis Salvamont.
 

Vizualizări: 1,883

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: