Actualitate

Păstrată în conducerea Minprest 

Acționarii societății Minprest Serv SA din Rovinari au luat o decizie în cazul Mariei Mădălina Drăgulescu, administrator al societății, al cărei mandat a expirat în data de 7 ianuarie. Aceasta a fost revocată din calitatea de membru al Consiliului de Administrație, însă, în cadrul aceleiași ședințe a acționarilor, a fost aleasă în aceeași funcție. 

”Stabilește durata mandatului administratorului ales pentru o perioadă cuprinsă între data de 07.01.2023, data expirării mandatului administratorului provizoriu aflat în funcție, și data de 08.10.2024, data expirării mandatului de 4 ani al celorlalți administratori aflați în funcție ai Societății Minprest Serv SA”, se arată în hotărârea Adunării Generale Ordinare a Acționarilor de la sfârșitul lunii decembrie.

Drăgulescu va avea o remunerație formată dintr-o indemnizație fixă lunară brută, în valoare de 2.780 lei, și o componentă variabilă, în valoare de 8.340 lei/an, care se acordă în funcție de gradul de îndeplinire a indicatorilor cheie de performanță prevăzuți în contractul de mandat. 

Minprest Serv SA este prestator de servicii pentru minerit, acționarul majoritar al societății fiind Complexul Energetic Oltenia.

 

Vizualizări: 2,641

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: