Actualitate

Directorii pentru CE Oltenia, greu de găsit

Sunt deja zece zile de când Directoratul Complexului Energetic Oltenia a rămas în doi oameni, fiind nefuncțional, dar supraveghetorii nu au numit măcar un al treilea membru, să asigure funcționarea normală a structurii.

În acest timp însă, politicienii se bat în declarații. Președintele PNL Gorj, Ion Iordache, susține că PSD va pune oamenii în Directoratul CE Oltenia, deși cei plecați sunt liberali sau cu susținere liberală. “PSD coordonează prin oamenii pe care-i are. În Directorat vor pune tot ei acum, ei au majoritate în toate”, a spus Iordache, nefiind clar ce mesaj a vrut să transmită.

La rândul lui, președintele PSD Gorj, Mihai Weber, a spus că se așteaptă să nu mai fie diletanți în conducerea companiei. ”În câteva zile trebuie să fie funcțional acest Directorat, măcar un membru ar trebui să fie numit în Directorat. (...) Aștept niște numiri ale unor oameni competenți, nu ale unor diletanți, că nu e timp de experiențe”, a spus Weber.

Cert este că nimeni nu vine cu o explicație clară, de ce întârzie numirea unor directori, câtă vreme amatori sunt din ambele tabere politice. 

Vizualizări: 2,457

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: