Eveniment

Două surori, găsite moarte. Fratele, suspect de crimă!

Poliţiştii  au deschis o anchetă în cadrul căreia verifică împrejurările în care două femei cu vârste de 41, respectiv 52 de ani, surori, au murit, amândouă fiind găsite, vineri, în stare avansată de putrefacţie. Fratele celor două, care locuia împreună cu ele, a fost preluat de poliţişti şi dus la audieri.

Ancheta în acest caz a fost deschisă după ce, vineri, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sângeorz-Băi au fost sesizaţi despre faptul că cele două surori care locuiau în localitatea Rodna, împreună cu fratele lor, nu au mai fost văzute de mai multe zile.
 
  
  
”În urma verificărilor efectuate de poliţişti, cele două au fost găsite decedate, în stare avansată de putrefacţie, în interiorul locuinţei. La faţa locului, o echipă formată din criminalişti şi poliţişti de la investigaţii criminale efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul. Totodată, urmează a fi efectuate necropsiile care vor stabili cu exactitate cauzele deceselor”, transmit oficialii Poliţiei Bistriţa Năsăud. 
 
Sure judiciare au precizat pentru că fratele celor două femei a fost identificat şi ridicat pentru a fi dus la audieri. Aceleaşi surse au precizat că nu bărbatul a fost cel care a anunţat la Poliţie dispariţia surorilor sale.

Vizualizări: 1,733

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: