Eveniment

Condamnare pentru un motociclist din Gorj

Un gorjean din comuna Telești a primit săptămâna trecută o condamnare de un an de închisoare cu suspendare, pentru că a condus fără permis.

“În actul de sesizare s-a reţinut, în esenţă, că inculpatul, în data de 22.05.2021, în jurul orei 17:45, a condus pe drumurile publice, respectiv pe DJ 673 C, în localitatea Şomaneşti, Str. Castanilor, motocicleta marca Yamaha, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, se arată în documentul de la instanță.

Cei doi bărbați care erau pe motocicletă au atras atenția polițiștilor și prin faptul că nu purtau cască de protecție.

“S-a reţinut că, la observarea echipajului de poliţie, conducătorul motocicletei a accelerat, pentru a se sustrage de la control. În aceste împrejurări, organele de poliţie au procedat la urmărirea motocicletei pe o distanţă de 2 km, pe DJ 673 C, în localitatea Şomaneşti, Str. Castanilor, după care deplasarea a continuat pe un drum forestier, până la liziera pădurii Şomaneşti, punct în care conducătorul motocicletei s-a dezechilibrat, şi a căzut pe sol, fugind de la faţa locului şi abandonând motocicleta”, mai arată sursa citată.

A fugit degeaba, că a fost identificat, mai ales că avea amprentele pe motocicletă. Bărbatul a spus că doar ce o cumpărase și că îi făcea o probă.

Sentința Judecătoriei Târgu Jiu din 10 noiembrie nu este definitivă.

Vizualizări: 668

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: