La modă

Alexandra Romanescu, prima oră la catedră. Reacția tatălui!

Alexandra Romanescu, fiica primarului municipiului Târgu Jiu, este studentă la Facultatea de Litere din cadrul Universității din București. Aceasta își dorește o carieră didactică. Zilele trecute, fiind în practică, tânăra a avut parte de o primă experiență în fața elevilor. Prestația tinerei studente a fost apreciată de cei mici, la finalul lecției, aceștia recompensând-o numai cu cuvinte de laudă. „Din punctul meu de vedere, aveți nota 10”, i-a transmis un elev. 

Mândru de faptul că Alexandra moștenește înclinațiile familiei, primarul Marcel Romanescu, de meserie profesor, i-a transmis un mesaj emoționant fiice sale.

„Când copiii te iubesc, meseria de profesor este cea mai frumoasă din lume. Prima oră a Alexandrei ca viitor cadru didactic. 

Nu este ușor să te faci înțeles, să ajungi la sufletele copiilor, să îi faci să iubească ceea ce le predai. Rezultatele, însă, sunt copleșitoare. Modelezi mințile tinere, le pregătești pentru viață, pe scurt, construiești viitorul.

Mă bucur enorm că Alexandra a moștenit dragostea pentru predare și continuă tradiția dascălilor din familie...

Succes, draga mea și să te bucuri de fiecare clipă în sala de clasă!”, este mesajul postat de primarul Marcel Romanescu, pe pagina de Facebook.

Alexandra Romanescu a catalogat lecția predată elevilor drept un moment emoționant.

„Unul dintre cele mai emoționante momente… O reflexie în oglindă, predând cu aceeași iubire față de copii și cunoaștere, asemenea bunicului meu, dar totuși 25 de ani mai târziu. Tradiția merge mai departe! Mulțumesc elevilor pentru cuvintele frumoase și pentru această zi specială”, a scris Alexandra pe pagina sa de socializare.

 

Vizualizări: 9,939

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din La modă:

Citește și: