Eveniment

Victorie în instanță pentru Victor Pițurcă

Victor Pițurcă a scăpat de controlul judiciar după ce s-a prezentat, miercuri în fața Tribunalului București iar instanța a decis eliminarea sancțiunii impuse asupra sa.

Controlul judiciar impus asupra lui Pițurcă îl împiedica să părăsească țara pentru a merge la o nouă echipă cu care se afla în negocieri. Acum însă Victor Pițurcă nu mai este obligat să se prezinte de două ori pe săptămână la Poliția Ilfov și nu are nicio interdicție de a părăsi localitatea fără să anunțe organele de anchetă.

Pițurcă  fusese reținut luni, 30 ianuarie 2023, de către Direcția Națională Anticorupție (DNA) și eliberat ulterior, marți, 31 ianuarie 2023, dar a fost plasat sub control judiciar.

Ancheta în care este implicat fostul selecționer rămâne în derulare iar procurorii investighează un contract încheiat în 2020 de MApN cu firma Helios Dentserv, care a presupus distribuirea a 100.000 de măști FFP3 către Ministerul Sănătății. Banii au revenit firmei PAV Green Energy, al cărei unic asociat este Alexandru Victorio Piţurcă, fost fotbalist la Pandurii  și fiul lui Victor Pițurcă.

Vizualizări: 718

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: