Anchetă

Sentință pentru infirmiera care a furat zahăr și muștar

O femeie din comuna gorjeană Bengești Ciocadia, infirmieră la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate Tg-Cărbuneşti, a scăpat doar cu avertisment, după ce a fost acuzată de furt calificat.

Acuzația a fost că, pe 26 decembrie 2021, a sustras din bucătăria instituţiei o pungă cu zahăr de 1 kg, un borcan de muştar, un borcan cu zacuscă, o sticlă de bulion şi o cantitate de carne de porc.

Un minor internat în centru a văzut totul și a anunțat conducerea, care mai departe a sesizat Poliția.

“În seara zilei de 26.12.2021, după terminarea programului de lucru, în timp ce voia să plece acasă, inculpata a fost observată de minorul ##, de asemenea beneficiar al instituţiei sociale, care l-a anunţat telefonic pe colegul său ##, solicitându-i să vină în curtea centrului. Numitul ## a venit în curte şi s-a deplasat la o ladă cu nisip de la pichetul de incendiu aflată în spatele clădirii complexului, a deschis lada şi a scos o plasă din plastic, dar imediat a venit lângă el inculpata ##, care a luat plasa şi a plecat către vestiar, spunând că în plasă se află resturi menajere. Numitul ## s-a deplasat în urma inculpatei, insistând ca aceasta să pună resturile menajere, în prezenţa lui, în bidonul destinat colectării resturilor menajere, însă aceasta a refuzat şi, după mai multe insistenţe ale minorului, a fost nevoită să scoată ce avea în sacoşă, respectiv o pungă cu zahăr de 1 kg, un borcan de muştar, un borcan cu zacuscă, o sticlă de bulion şi nişte carne de porc. În acest timp, numitul ## a reuşit să filmeze cu telefonul mobil o parte din derularea faptelor, conţinutul filmării fiind ulterior predat organelor de poliţie”, se arată în documentul de la instanță.

Sentința Judecătoriei Târgu Cărbunești din 19 ianuarie nu este definitivă.

 

Vizualizări: 2,830

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Anchetă:

Citește și: