Politică

Primar: Constructorii din Gorj sunt mai serioși

Societățile care se ocupă de lucrările din municipiul Târgu-Jiu provin în mare parte din judeţul Gorj. Primarul Marcel Romanescu se declară mulţumit de aceste societăţi, spunând că anumite lucrări efectuate de constructorii din Gorj au fost finalizate mult înainte de termen. 

"Sunt foarte mulţumit de aproape toate lucrările executate cu constructori din municipiul Târgu-Jiu sau de pe raza judeţului Gorj. Comunicăm foarte bine. Vă spun că este pentru prima dată, cel puţin din experienţa mea, când lucrările se execută înainte de termen. Aici am dat întotdeuna exemplul canalizării de pe Plopilor - Agricultorilor - Victoriei care a fost finalizată în 6 luni, deşi termenul era de un an. Avem un constructor în Griviţei, el ne-a garatant că va face tot posibilul ca lucrarea să fie finalizată în maxim 6 luni, asta deşi are un termen de execuţie de un an de zile", a declarat Marcel Romanescu.

Acesta spune că există câteva lucrări care se vor finaliza după Sărbatorile Pascale, restul din cele aflate în derulare având termen luna septembrie. "Avem două tipuri de şantiere. Este vorba de lucrările de pe străzi şi din cartiere, acestea au termen de finalizare sfârşitul lunii mai. Aici mă refer la strada Griviţei, cartierul Narciselor. Mai avem lucrările de la unitățile de învățământ, aici termenul de finalizare fiind 1 septembrie. La această dată trebuie să fie gata, pentru că începe anul şcolar, fie ca vorbim de creşe, grădinițe sau unităţi şcolare. Toate acestea sunt în derulare", spune Marcel Romanescu.

Vizualizări: 2,204

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: