Politică

Bătut de primarul prins că drojdea în timpul programului - VIDEO

Un reprezentant al societății civile din Buzău s-a ales cu o bătaie când a ajuns la Vadu Pașii. S-a întâmplat de Sf. Gheorghe, zi în care căminul cultural a fost transformat pentru câteva ore în cârciumă, pentru onomastica primarului Gheorghe Firon.

Gabriel Nițu a vrut să filmeze, dar s-a ales cu o bătaie, după cum spune. „Am fost la Vadu Pașii vineri. La Căminul Cultural era o mică petrecere. Onomastica primarului. Am intrat înăuntru. Din păcate, lucrurile au degenerat și am fost luat la bătaie. După ce am fost bătut înăuntru, în Căminul Cultural, am reușit cu chiu și vai să scap. Dar, pe când fugeam, în curtea din spatele primăriei mi s-a pus piedică. Am fost lovit și acolo”, s-a plâns activistul societății civile.

Acesta a sunat la 112 și a cerut ajutor, iar spre seară s-a dus la unitatea de primiri urgențe, pentru investigații medicale.

“Mi-au luat telefonul de 65 de milioane pe abonament, m-au bătut și m-au tâlhărit”, s-a plâns victima polițiștilor buzoieni, veniți la fața locului, care au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere, pentru a lămuri întreaga situație.

Nițu s-a ales cu câteva contuzii și cu hainele murdărite și rupte, având nevoie și de câteva zile de îngrijiri medicale.

 

Vizualizări: 3,656

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: