Actualitate

Șeful Inspecției Muncii a venit la CEO să vorbească despre ... nimic

Șeful Inspecției Muncii, Nicolae Bratu, și cel al ITM Gorj, George Romanescu au avut o întâlnire cu șefii CEO, joia trecută.

Discuțiile au vizat securitatea în muncă, în cariere și termocentrale. Numai că, Bratu a plecat din Gorj cum a venit, nespunând nimic.

În minerit era anunțat un plan de investiții pentru ca tragedia de la Jilț Sud să nu se mai repete. De asemenea, se aștepta raportul Inspecției Muncii cu privire la terbilul accident în care au murit trei oameni și alți 10 au fost răniți.

Bratu a venit cu mâinile în buzunare, după cum transpare din comunicatul dat de ITM: ”În cadrul acestei întâlniri au fost purtate discuții atât cu noua conducere a CEO SA , cât și cu reprezentanții din domeniul securității și sănătății în muncă din cadrul complexului în vederea respectării prevederilor legale referitoare la securitatea și sănătatea în muncă în toate carierele miniere și în sectorul de producere a energiei electrice. În cazul nerespectării prevederilor legale, angajatorul riscând aspre sancțiuni contravenționale”. Adică nimic, despre nimic.

Vizualizări: 2,419

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: