Politică

Secretar de stat habarnist în Ministerul Energiei

Dan Drăgan, secretar de stat în cadrul Ministerului Energiei, a vorbit despre problemele de la Complexul Energetic Oltenia, fără să aibă prea mare habar de subiect.

Acesta a susținut că societatea are șapte mii de angajați, deși are 11.300, dar și că la companiile care depind de CEO lucrează 3.600 de oameni, ceea ce este o minciună.

"Ştim că avem peste 7.000 de angajaţi, astăzi, la Complexul Energetic Oltenia şi alţi 3.600 de angajaţi care sunt strict legaţi prin companiile care interacţionează cu Complexul. Pentru toate aceste locuri de muncă ce se vor pierde în perioada următoare datorită parcursului, transformării şi decarbonării Sistemului Energetic Naţional vor fi puse la dispoziţie resurse financiare semnificative, care trebuie folosite cu înţelepciune printr-o bună colaborare între autorităţile centrale şi locale", a susţinut secretarul de stat Dan Drăgan.

Acesta a menţionat că autorităţile au în plan dezvoltarea în regiune a unei reţele noi de distribuţie a gazelor naturale, fapt ce poate duce la crearea de noi locuri de muncă, în următorii ani.

Vizualizări: 3,556

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: