Social

Se redeschide circulația rutieră pe Transalpina

Începând din acest weekend se deschide circulația rutieră pe DN 67C, Transalpina, între Rânca și Obârșia Lotrului. 

Comisia care a efectuat joi revizia specială a stabilit că drumul poate fi deschis în bune condiții între Rânca și Obârșia Lotrului (km 34+800 - km 59+800) dar numai cu respectarea anumitor condiții în ceea ce privește programul, viteza maximă de deplasare și tonajul autoturismelor.

Directorul Regional al DRDP Craiova, Calin Cosmin Petruț, a precizat că s-a constatat că sunt îndeplinite condițiile de circulație în siguranță și s-a luat decizia ca circulația rutieră să se deschidă începând cu data de 16.06.2023, ora 8⁰⁰, în următoarele condiții: accesul este permis între orele 8⁰⁰-18⁰⁰, viteza maximă de deplasare de 30 km/, se permite accesul autoturismelor cu MTMA 3,5 tone. „Vreau să-i felicit pe colegii de la SDN Târgu Jiu, în special pe cei de la districtul Rânca, pentru efortul depus în ultima perioadă, în condiții meteo nu tocmai prielnice, pentru redeschiderea acestui sector de drum montan", a mai precizat directorul regional al DRDP Craiova, Calin Cosmin Petruț, după finalizarea verificărilor.

Având în vedere specificul acestui drum montan aflat la mare altitudine, este importantă respectarea condițiilor impuse pentru a nu exista evenimente nedorite.

Vizualizări: 552

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: