Politică

Se confirmă! Sabotorii nu dezinformează. Sindicalist: Burduja nu a stat nici 5 minute de vorbă cu ei!

Ceea ce relata Sabotorii, la o zi după discuțiile așa zisului grup de lucru pentru salvarea Complexului Energetic Oltenia, se confirmă.

Constantin Crețan, unul dintre cei mai vechi activiști pentru drepturile salariaților, a confirmat la Radio Infinit că Sebastian Burduja nu a stat nici măcar 5 minute de vorbă cu reprezentanții salariaților.

Ministrul Energiei i-a chemat la București pentru un city „breik”, iar sindicaliștii au fost impresionați de acest lucru. „Ministrul nu a stat nici 5 minute la această întâlnire! Reprezentanții oamenilor sunt cei care au fost plătiți să distrugă Complexul Energetic Oltenia! Pința, Alecu si-au asigurat posturile călduțe. Conducerea CEO, în frunte cu Plaveti, din punctul meu de vedere, ar trebui arestați și duși la primul penitenciar”, a declarat Constantin Crețan.

 

V-am relatat acest aspect într-un material anterior și v-am explicat că cei cărora le plătiți cotizația sunt foarte bucuroși de o nouă vizită, la Capitală. Să mergeți la fel, ei vă reprezintă!

 

 

Vizualizări: 1,940

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: