Politică

Politrucii joacă barbut cu viețile salariaților CEO

Abia la indicații și dezlegări politice, funcționarii caselor de pensii au deblocat pensionările salariaților ELCFU din CE Oltenia, pe legea 197.

Doi salariați ai companiei au fost, din iulie și până în prezent, pensionați, după care casele de pensii din Gorj și Mehedinți le-au anulat deciziile. 

Dar, după întâlnirea politrucilor liberali de la Gorj cu șeful CNPP, Daniel Baciu, problema angajaților ELCFU s-a rezolvat bătând din palme. 

În această situație, s-a demonstrat, în văzul lumii, că mahării politici s-au jucat alba-neagra sau barbut până acum cu viețile miilor de salariați ai CEO. Ieri, al doilea salariat căruia i se anulase decizia, a primit din nou decizie de pensionare. Așa cum a semnalat presa locală, omul în cauză, în vârstă de 56 de ani, tocmai fusese reangajat de Complexul Energetic Oltenia. ”Activiști de partid iau atitudine și ataca mișelește drepturile celor care muncesc cinstit într-un stat în anarhie totală”, spun minerii și energeticienii pe paginile lor de socializare.

Vizualizări: 1,784

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: