Social

Școlile din Târgu-Jiu, pregătite să primească elevii

Elevii revin miercuri în şcoli, acolo unde indicele de infectare cu Covid-19 este sub 1 la mie. De mâine, 5 mai, toti elevii din municipiul Târgu-Jiu, mai puţin cei din anii terminali, vor participa la cursuri fizic, şcolile din municipiu fiind gata să îi primească, elevii claselor a VIII-a, a XII-a şi a XIII-a urmând să revină fizic la cursuri pe data de 10 mai, indiferent de scenariu. 

"Toate școlile din Târgu-Jiu sunt pregătite să primească elevii, chiar de anul trecut sunt pregătite, odată cu sumele alocate în luna august pentru unitățile de învățământ. Începând de mâine elevii se vor întoarce în clase. Din ceea ce înţeleg, elevii din anii terminali sunt într-o mini vacanţă, dar toate celelalte clase, grădinițe și creşe îşi încep activitatea fără nici un fel de problemă. Văzând involuţia indicelui de infectare, cred că până la sfârşitul anului şcolar nu vom mai depăşi un caz la mia de locuitori, asta însemnând că anul şcolar se va finaliza exact cum va începe mâine", a declarat Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu-Jiu. 

Astăzi, 4 mai, indicele de infectare la nivelul municipiului Târgu-Jiu este de 0,23, la nivelul judeţului Gorj acesta fiind de 0,35.

Vizualizări: 2,342

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: