Actualitate

S-au ”vândut” sindicaliștii șefilor CEO?

Lipsa de atitudine a marilor lideri de sindicat din cadrul Complexului Energetic Oltenia este taxată în termeni duri chiar de colegii acestora... din lumea sindicală.

Constantin Crețan îi acuză pe partenerii săi de un blat cu administrația companiei energetice în ceea ce privește negocierea cu cei de la Comisia Europeană și susține că reprezentanții salariaților s-au vândut pentru anumite drepturi financiare.

„Poate și-a convocat doar oamenii de casă, cei care au fost oamenii de casă ai lui Virgil Popescu și probabil sunt și ai lui. S-au înregimentat politic și liderii de sindicat, o altă problemă este că, domnul Plaveti a renunțat la acțiunea din instanță împotriva liderilor de sindicat care ar fi trebuit să dea niște bani înapoi către companie pentru perioada în care au fost inspectori sociali, pentru că așa a hotărât Curtea de Conturi. Este vorba de 22 de persoane care ar fi trebuit să dea înapoi între 800 de milioane și 2,2 miliarde de lei vechi”, a spus Constantin Crețan, președintele Federației Naționale a Muncii referitor la negocierile pe care liderii de sindicat ar urma să le aibă la începutul săptămânii în Grupul de lucru convocat de Sebastian Burduja, Ministrul Energiei. 

Deodamcată ministrul s-a întors cu doar cu vorbe de la Bruxelles.

Vizualizări: 3,937

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: