Actualitate

Sindicaliștii de pe vremea lui Ciurel s-au apucat să vândă ciuperci

Unii dintre foștii lideri de sindicat din cadrul Sincatului Mine Energie Oltenia și-au găsit alte preocupări după ce nu și-au mai găsit locul la masa reprezentanților salariaților.

Un exemplu în acest sens este Gabriel Bălăceanu care, pe lângă poziția de sindicalist pe care o ocupa la vremea respectivă, a încercat să prindă și un post de consilier local printr-o comună din județul Gorj.

Lovindu-se de un eșec aproape așteptat, Bălăceanu s-a retras din fenomen, iar despre lupta sindicală a uitat aproape de tot. Văzând că, din punct de vedere politic și al sindicalismului nu mai reușește nimic, Gabi, așa cum îi spun prietenii, și-a făcut timp de alte lucruri. Postează anunțuri cu vânzări de ciuperci, în timp ce foștii lui colegi de la care încasa indemnizația sunt îngrijorați dacă o să mai prindă pensia de la o companie care este în moarte clinică.

Cam așa v-au reprezentat sindicatele pe voi, muritorii de rând din cadrul unei companii care, la un moment dat, putea să livreze în Sistemul Energetic Național aproape 3500 de MW/h.

 

 

 

Vizualizări: 1,897

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: