Actualitate

Se fac angajări la Inspectoratul Județean de Jandarmi

Inspectoratul Județean de Jandarmi Gorj face angajări. Instituția a scos la concurs două posturi de conducere, unul în Târgu Jiu, iar celălalt în Bărbătești. Candidații interesați de aceste posturi trebuie să aibă gradul militar minim de locotenent.

In plus, față de condiția referitoare la gradul militar, candidații mai trebuie să îndeplinească o serie de alte condiții, cum ar fi: să fie declarați "apt medical" și "apt" la evaluarea psihologică organizată în acest scop; să nu fie cercetați disciplinar și să aibă studii universitare de licenţă Ciclul I Bologna sau studii universitare de lungă durată cu licenţă, în unul din domeniile cuprinse în ramura de ştiinţă: știinţe juridice/ştiinţe militare, știinţe economice, științe administrative. De asemenea, se mai cer abilități de comunicare, lucru sub presiune și spirit de inițiativă. 

Concursul va consta în proba de evaluare a dosarului și proba interviu. Pentru postul de comandant detașament la Detașamentul 2 Jandarmi Târgu Jiu, probele vor avea loc în data de 15 noiembrie 2023, respectiv 4 decembrie 2023.

Pentru postul de comandant detașament la Detașamentul 4 Jandarmi Bărbătești, probele vor avea loc în data de 20 noiembrie,respectiv 5 decembrie

 

Vizualizări: 2,496

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Actualitate:

Citește și: