Eveniment

I-a avariat mașina de serviciu

Un bărbat de 61 de ani a sesizat joi poliția cu privire la faptul că i-a fost avariat autoturismul de serviciu, care era staționat în afara părții carosabile, pe DC 38 B Hurezani.

“Cu ocazia intervenției la fața locului, polițiștii au stabilit că, în timp ce apelantul se afla în interiorul unui modul de locuit, deținut de societatea comercială al cărui angajat este, situat pe raza comunei Hurezani, a auzit un zgomot, iar când a verificat integritatea autoturismelor societății, a observat că unul dintre autoturisme prezenta avarii, iar conducătorul auto a părăsit locul faptei”, a comunicat IPJ Gorj.

Responsabil de producerea evenimentului rutier a fost un bărbat de 49 de ani, din comuna Hurezani, care a condus autoturismul, pe DC 38 B Hurezani, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

“În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care se află sub influența alcoolului”, a mai precizat Poliția.

Vizualizări: 1,551

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: