Social

S-au pus în vanzare biletele pentru meciul cu Malaga din EHF European League Woman

Echipa antrenată de Liviu Andrieș și Andrei Enache va juca duminică, 14 ianuarie, de la ora 13.00, contra grupării spaniole CBF Malaga Costa del Sol.

Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu a scos la vânzare biletele pentru meciul cu Costa del Sol Malaga (Spania), contând pentru etapa a doua a Grupei D din EHF European League. Prețul unui bilet este de 30 de lei(intrare generală).

Echipa noastră are nevoie de tot sprijinul suporterilor și își dorește să joace în fața unei săli pline, pentru ca jucătoarele să simtă susținerea publicului și să fie ajutate în drumul spre prima victorie din Grupa D. 

Începând de astăzi, suporterii echipei pot achiziționa bilete pentru meciul cu Costa del Sol Malaga (Spania), contând pentru etapa a doua a Grupei D din EHF European League, atât de la sediul clubului, cât și online de pe platforma blt.ro. https://www.blt.ro/csm-targu-jiu-costa-del-sol-malaga-handbal-feminin.html

IMPORTANT** Posesorii de abonamente pot să-șipăstreze locurile pentru acest joc dacă achiziționeazăbiletele, de la sediul clubului, miercuri și joi (10 și 11 ianuarie), până la ora 16.00.

 

Vizualizări: 524

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: