Social

Târgu Jiu: Material antideparant, împrăștiat pe străzi și trotuare

Vremea rea și-a intrat în drepturi la Târgu Jiu. Pentru a preveni formarea poleiului, din cauza temperaturilor scăzute, angajații Edilitara au început împrăștierea de material antiderapant pe străzi și trotuare.

Salariații Edilitara Public, societate aflată în subordinea Primăriei Municipiului Târgu Jiu, s-au aflat la datorie pe tot parcursul nopții, a anunțat directorul Adrian Dăianu. 

„Pentru combaterea poleiului pe străzile din municipiul Târgu Jiu, am început preventiv împrăștierea de material antiderapant.

Totodată, în această noapte, pe trotuare, în stațiile de autobuz, la trecerile de pietoni și la scările blocurilor va fi împrăștiată, manual, clorură de calciu solidă.

Clorura de calciu este un produs ecologic pentru deszăpezire sau împotriva formării poleiului, de 5 ori mai puternic decât sarea.

Le mulțumesc colegilor mei de la Edilitara, care au rămas în teren și pe timpul nopții, înfruntând temperaturile scăzute făcându-și datoria față de comunitate cu cinste și determinare”, a transmis directorul Edilitara Public, Adrian Dăianu. 

 

Vizualizări: 987

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: