Social

CSM Târgu Jiu câștigă cu Timișoara și se bate pentru play-off

CSM Târgu Jiu – SCM Timișoara 90-78

CSM Târgu Jiu a obținut a șasea victorie din Grupa A din Liga Națională de Baschet Masculin, după ce a trecut de SCM Timișoara, scor 90-78. Pe sferturi scorul a fost 21-19, 24-23, 26-16, 19-20. Cei mai buni marcatori ai grupării gorjene au fost Cameron Oluyitan și Arsenije Vuckovic, ambii cu câte 16 puncte. Underwood a reușit un nou triple-double și a reușit 12 puncte, 11 recuperări și 12 pase decisive. Cu această victorie, CSM Târgu Jiu a urcat pe locul 6 în Grupa A, cu 20 de puncte acumulate.

Băieții lui Kresimir Basic au început bine săptămâna, cu o victorie concludentă în fața unei contracandidate la play-off. În plus, punctele sunt extrem de importante și în cazul în care CSM Târgu Jiu va juca în play-out, acolo unde echipa noastră ar pleca cu un avantaj consistent în lupta pentru o clasare cât mai bună la finele campionatului. Baschetbaliștii noștrii speră să repete istoria și în meciul doi din această săptămână, cel de vineri, 12 ianuarie, atunci când CSM Târgu Jiu va juca cu CSO Voluntari. 

CSM Târgu Jiu a început partida cu următorul ”5”: Dimitrius Underwood, Ethan Wright, Andrei Bărăgan, Noam Weinberg și Jalen Dupree. 

Kresimir Basic, antrenor principal CSM Târgu Jiu: „O victorie foarte important pentru noi și nu discutăm doar de play-off. În cazul în care vom urca la play-off, avem o victorie în plus și una foarte important având lotul destul de scurt și cu accidentările pe care le-a avut la început. Însă am făcut un baschet foarte bun, am mișcat mingea foarte bine, 19 assist-uri, de asemenea 80% din apărare am fost agresivi și în atac la fel și de asta trebuie să feicităm jucătorii pentru acest lucru“.

Vizualizări: 453

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: