Eveniment

Strivit de un tractor. Avea doar 21 de ani!

Pompierii gorjeni au fost solicitați astăzi, în jurul orei 17:45, să intervină intr-o pădure din comuna Bolboși, satul Ohaba Jiu, pentru salvarea unei persoane peste care s-a rasturnat tractorul pe care il conducea.

"Pentru gestionarea situatiei de urgenta, la fata locului s-au deplasat 2 echipaje pentru descarcerare si un echipaj SMURD din cadrul ISU Gorj, precum si un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanta Gorj, care au constatat ca ansamblul format din tractor si remorca s-a rasturnat si l-a surprins pe barbat care era in stare de inconstienta si fara semne vitale", a comunicat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Gorj.

Din pacate, in ciuda eforturilor depuse de catre echipajele medicale nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva pe barbatul in varsta de 21 de ani.

"Colegii nostri au intervenit pentru a extrage victima, iar cazul a fost preluat de catre colegii din cadrul IPJ Gorj pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor in care s-a produs tragicul eveniment", a mai transmis ISU.

Vizualizări: 2,727

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: