Social

S-au luat la bătaie în giratoriu după un accident

Polițiștii gorjeni s-au sesizat din oficiu după ce doi bărbați au fost filmați cum se împing și se lovesc, pe stradă, în sensul giratoriu din apropierea Colegiului Național Spiru Haret din Târgu Jiu. 

Incidentul s-a petrecut imediat după un accident care a avut loc într-o zonă intens circulată și nimeni nu a intervenit între cei doi bătăuși care și-au împărțit pumni și picioare.

Polițiștii au precizat că a fost vorba despre un conflict în trafic care a avut loc în apropierea sensului giratoriu de la Colegiul Național Spiru Haret din Târgu Jiu. 

“La data de 28 aprilie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în această dimineață, în jurul orei 08:35, în urma unui conflict în trafic, generat de producerea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, doi bărbați de 43 și 37 de ani, s-ar fi agresat fizic. 

În cauză sunt continuate cercetările în cadrul unui dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Vizualizări: 1,328

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: