Social

Primăria va monta camere de supraveghere în parcuri 

Pentru a preveni distrugerile și vandalizarea parcurilor și a mobilierului stradal primăria va monta camere de supraveghere în toate parcurile din Târgu Jiu.

Vineri au fost inaugurate încă două parcuri din Târgu Jiu, în zonele Mioriței și Olari. Prezent la evenimente, primarul Marcel Romanescu a anunțat că vor fi montate camere de supraveghere în toate aceste parcuri de cartier din Târgu Jiu, pentru a preveni eventuale distrugeri.

”Am deschis, alături de cetățenii din zonă, cele două parcuri din Mioriței și Olari. Așa cum ați observat deja, aceste spații verzi au fost atent amenajate și schimbă mult aspectul zonelor în care sunt amplasate. Am discutat cu locuitorii celor două cartiere, care și-au manifestat îngrijorarea față de anumite persoane care intră aici cu animale de companie și ar putea contribui la degradarea parcurilor. Întreținerea acestor spații este costisitoare și necesită multă atenție. De aceea, îi asigur că zonele sunt supravegheate și vom continua să instalăm camere de supraveghere în toate părculețele din municipiu, în așa fel încât, dacă vor fi persoane neglijente sau răuvoitoare, să poată fi trase la răspundere”, a precizat edilul.

O hotărâre de consiliu prevede reguli clare pentru deținătorii de animale de companie iar primarul se bazează pe faptul că sunt oameni responsabili și cu spirit civic.

Vizualizări: 794

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: