Social

S-a dat startul la Cupa Tineretului în Târgu Jiu

O nouă competiție de masă dedicată școlarilor, Cupa Tineretului, a luat startul vineri la Târgu Jiu unde au loc întreceri de fotbal, handbal, baschet, volei, atletism, tenis de câmp, tenis de masă și șah.

La Târgu Jiu a demarat vineri o competiție sportivă între elevi de la  unitățile de învățământ din municipiu. Evenimentul sportiv juvenil se află la prima sa ediție dar se dorește să devină o tradiție după cum promite primarul Marcel Romanescu. „A început o competiție sportivă între unitățile de învățământ din municipiu, un eveniment aflat la prima ediție și care va deveni o tradiție. Ne dorim să încurajăm sportul, să implicăm unitățile de învățământ în proiecte comune și să dezvoltăm spiritul competițional în rândul elevilor. Le urăm tuturor succes și vă așteptăm să-i încurajăm împreună pe sportivi”, a anunțat edilul.

Un număr de 2700 de elevi de la liceele și școlile gimnaziale din Municipiul Târgu Jiu participă în aceste zile la competiții de fotbal, handbal, baschet, volei, atletism, tenis de câmp, tenis de masă și șah.

Vizualizări: 593

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: