Social

Angajează director executiv la o direcție din primărie

Primăria orașului Rovinari anunță organizarea concursului de promovare pentru ocuparea unei funcţii publice de conducere vacante  de director executiv.

Postul de director executiv este în cadrul Direcției Publice de Asistență Socială din cadrul Primăriei Rovinari.

Pentru ocuparea acestui post sunt necesare studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în unul dintre următoarele domenii de licenţă: asistenţă socială sau sociologie; psihologie sau ştiinţe ale educaţiei; drept; ştiinţe administrative; sănătate ori economie sau management, finanţe, contabilitate.

Pot participa la concursul de promovare organizat pentru ocuparea funcţiei publice de conducere de director executiv şi absolvenţi cu diplomă de licenţă ai învăţământului universitar de lungă durată în alte domenii decât cele prevăzute cu condiţia să fi absolvit studii de masterat în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice.

Vechimea minimă necesară în specialitatea studiilor este de 7 ani. 

Perioada de depunere a dosarelor se va încheia la data de 15.05.2023.

Data de sustinere a probei scrise este 31.05.2023, ora 11:00 iar data și ora probei de interviu se vor afișa pe site-ul instituției care organizează concursul odată cu afișarea rezultatelor probei scrise.

Locaţia de desfăşurare a concursului este Sala de şedinte a Consiliului Local al Oraşului Rovinari, oraş Rovinari, str. Florilor, nr. 2, judeţ Gorj.

 

Vizualizări: 482

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: