Social

Salariații din centrele de vaccinare, în sfârșit plătiți

Gorjul are o incidență de 1,04 cazuri de Covid la mia de locuitori în 14 zile, fiind în scenariul verde. Sunt premise ca situația să se mențină până la Paște.

La nivelul judeţului Gorj aproape 39.000 de oameni au ales să se vaccineze, iar în municipiul Târgu-Jiu cifra celor vaccinaţi ajunge la 14.000, primarul Marcel Romanescu spunând că există şi liste de aşteptare. 

"Stăm foarte bine. La nivel de judeţ, ca şi la nivel de municipiu, suntem în primele trei entităţi existente. Avem aproape 39.000 de persoane vaccinate la nivelul judeţului Gorj şi aproximativ 14.000 la nivelul municipiului Târgu-Jiu. Raportându-ne la populaţia de peste 18 ani, procentul celor vaccinaţi se apropie la 30% pentru ambele entităţi. Din discuţiile avute cu reprezentanţii DSP şi ISU Gorj, există liste de aşteptare, de aceea ne dorim ca numărul de doze de vaccin să crească", a declarat Marcel Romanescu.

Au venit și banii pentru salariații din centrele de vaccinare, la Târgu Jiu, dar în alte localități încă nu au ajuns.

În ultimele 24 de ore au fost 26 de infectări noi în Gorj și trei decese asociate Covid, ale unor persoane trecute de 70 de ani.

Vizualizări: 1,200

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: