Social

Elevi duși la școală cu un microbuz paradit

Un control al prefectului de Gorj a scos la iveală o problemă privind transportul elevilor din comuna Bolboși. În acest moment există un microbuz şcolar în stare de degradare, prefectul spunând că este nevoie de un alt microbuz. 

"Marea problemă o reprezintă lipsa unui microbuz care să aducă elevii din diferitele zone ale localităţii la şcoală, toate şcolile fiind comasate în centru. Există un singur microbuz, dar acesta se află într-o stare avansată de degradare şi este nevoie acută de încă un mijloc de transport", a declarat Răducan Morega, prefect de Gorj.

Prefectul încearcă să afle dacă sunt localități care au microbuze în plus, ceea ce este puțin probabil. “A rămas să analizăm, să vedem ce putem face, să luăm un microbuz de la o şcoală din Târgu-Jiu, spre exemplu, sau din altă localitate. Sperăm să îi dăm o veste bună primarului de acolo”, a mai spus prefectul.

Sunt mai multe localități din Gorj care au nevoie de microbuze școlare, mai ales că an de an se închid școli, din cauză că sunt puțini elevi.

Vizualizări: 2,216

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: