Social

S-a stins o cunoscută profesoară din Târgu Jiu

Inspectoratul Școlar Județean Gorj anunță trecerea în neființă a celei care a fost Alina Nicoleta Dănăricu, cadru didactic al Liceului Auto ,,Traian Vuia’’ Târgu Jiu, director al acestei instituții de învățământ și inspector școlar.

"Un profesor este ca o candelă care se consumă, dar care devine lumină pentru elevii săi, generație după generație. Un profesor dăruiește o parte din el însuși celor pe care îi îndrumă și cărora le oferă, pe lângă cunoștințe de bază, libertatea de a gândi și de a-și asuma consecințele acestei libertăți.

Dedicată carierei de dascăl, căreia i-a dăruit mare parte din viață, 32 de ani, doamna Alina Dănăricu va rămâne în amintirea colegilor și a generațiilor de elevi pe care i-a format și cărora le-a insuflat valori morale demne de urmat, drept un foarte bun pedagog, un exemplu de corectitudine și de profesionalism.

Colegii din învățământ și toți cei care au cunoscut-o, își vor aminti mereu de doamna Alina Dănăricu ca de o prezență jovială, mereu cu zâmbetul pe buze, gata oricând să ajute pe oricine.

Suntem alături de familia îndurerată! Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămași nemângâiați de tragica despărțire.

RĂMAS BUN, DOAMNA ALINA DĂNĂRICU! DRUM LIN SPRE ÎMPĂRĂȚIA CERURILOR!", a transmis ISJ Gorj.

Vizualizări: 5,090

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Social:

Citește și: