Anchetă

Femeie din Motru, trimisă în judecată după ce și-a omorât soțul 

O femeie din municipiul Motru, care la începutul acestui an și-a ucis soțul după ce l-a înjunghiat cu un cuțit, a fost trimisă în judecată. Aceasta se află în prezent în arest preventiv. 

Fapta s-a petrecut în dimineața zilei de 3 ianuarie. ”În timp ce se afla la locuința familiei din municipiul Motru, județul Gorj, pe fondul unui conflict verbal angajat cu soțul său - victima V.V. - inculpata V.M l-a lovit pe acesta cu un cuțit în zona abdominală, producându-i leziuni interne grave (plagă înjunghiată abdominală penetrantă cu leziune de ligament rotund, hemiperitoneu masiv, șoc hemoragic) care, în ciuda intervenției chirurgicale de specialitate, au condus la decesul victimei”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. 

Inițial, judecătorii au dispus în cazul său arestul la domiciliu. În urma contestației formulate de procurori, măsura a fost înlocuită cu arestul preventiv, care a fost prelungit succesiv până la data de 16 mai. 

Prin rechizitorul din 3 mai, Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a dispus trimiterea în judecată a femeii și a propus prelungirea arestului preventiv . 

 

Vizualizări: 4,963

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Anchetă:

Citește și: